Tècnics i propietaris participen en un vídeo sobre custòdia del territori

Propietaris, tècnics i col·laboradors de Paisatges Vius són alguns dels protagonistes del vídeo de difusió del projecte Tejiendo Redes, promogut per la Xarxa de Custòdia del Territori

La Xarxa de Cutòdia del Territori ha editat un vídeo divulgatiu del projecte Tejiendo Redes, finançat per la Fundació Obra social de La Caixa.

La majoria d’imatges van ser enregistrades durant la setmana que vam passar amb el customobil mostrant a l’Òscar Rivas, de l’associació gallega de custòdia del territori, els nostres projectes, actuacions i finques, situades a l’Empordà, al Baix Ebre, al Pirineu i al Collsacabra. És per això que hi apareixen diversos dels nostres col·laboradors: Bea Tenas i Joan Colom, propietaris de les finques del Plaus i del Coll respectivament, Xavier solé, tècnic de l’ajuntament de l’Ametlla de Mar, Gerard Costa de l’empresa Anigami de l’Esquirol o el president de l’entitat, Guillem Mas.

Els diferents actors de la custòdia (propietaris, entitats, ajuntaments, empreses, etc…) expliquen què representa la custòdia per a ells. Com a com a resultat principal de la custòdia, el president de Paisatges Vius va destacar la democratització de la conservació de la natura al nostre país, esdevenint un potencial nou mercat laboral que pot esdevenir un retorn molt important per la societat i el medi ambient.

video tr_01

Etiquetes: , ,