Es publiquen dues entrevistes a Paisatges Vius

En les darreres setmanes Paisatges Vius ha estat protagonista de dues entrevistes: una al programa Pensar en Verd de l’emissora de ràdio Cadena SER i una altra al portal Xarxanet.org. La temàtica de les entrevistes van ser la conservació de les zones humides i la custòdia del territori respectivament. En els següents enllaços podeu escoltar i llegir les entrevistes:

  • Cadena SER: L’aigua és la base de la vida i, a la natura, allà on hi ha punts d’aigua és on hi ha més vida. Són importants per la biodiversitat que hi habita i per evitar el canvi climàtic. Al Pensar en Verd d’aquesta setmana Marc Vilahur expliquem la importància de les zones humides costaneres, descobrim les que tenim més a prop i us expliquem projectes relacionats amb la conservació i/o recuperació d’aquests espais, com els de l’associació Paisatges Vius. El seu responsable, Guillem Mas, ens explica l’ambiciós mil punts d’aigua.
  •  Xarxanet.org: Parlem amb Guillem Mas, de l’associació Paisatges Vius, entitat ambiental dedicada a la conservació de la natura, que ha signat acords de custòdia del territori.

cadena-ser-logo logo xarxanet.org

Etiquetes: , , , , , ,