Participem en la 3a Trobada de propietaris al Berguedà

3a trobada propietaris_04El 17 de setembre de 2016 va tenir lloc a la Serra del Catllaràs (Berguedà) la 3a trobada de propietaris de custòdia del territori, organitzada per la Xarxa de Custòdia del Territori. La jornada tenia com a objectiu donar a conèixer aquesta estratègia de gestió entre els propietaris compromesos amb la natura interessats en el foment de la seva biodiversitat.

Com en les altres edicions, Paisatges Vius va ser-hi ben present i van assistir-hi tant els tècnics de l’entitat com propietaris amb qui mantenim acords de custòdia. Precisament la Bea Tenas, propietària amb acord de custòdia a la finca dels Plaus, va explicar als assistents l’experiència de tenir un acord amb Paisatges Vius.

La jornada també va servir per conèixer propietaris de finques realment interessants pels nostres projectes i que tenen ganes d’assolir un acord de custòdia. En aquest sentit vam iniciar les converses per valorar algunes finques aptes pels nostres projectes de conservació del gall fer o els prats de dall.

3a trobada propietaris_01 3a trobada propietaris_03

Etiquetes: , , , , ,