← Tornar

Disseny d'un plafó informatiu del projecte PeriFer

  • 01-01-2019

En el marc del projecte PeriFer, i amb l'objetiu de sensbilitzar sobre la problemàtica del gall fer a la gent que va a la muntanya, es va dissenyar un plafó informatiu per ser col·locat in situ, sobre el terreny.

El plafó

El plafó, que té unes dimensions de 130x80 cm, està dividit en les 4 estacions de l'any i per a cada una d'elles es dona la següent informació:

  • La biologia de l'espècie en cada estació, posant èmfasi en les èpoques més delicades per a la seva supervivència.
  • Un seguit de recomancions de bones pràctiques per als diferents tipus d'usuaris i per a cada època de l'any.
  • Les accions de conservació que es poden dur a terme per ajudar el gall fer.

El cartell crida l'atenció per la seva vistositat, gràcies a l'espectacularitat de les il·lustracions i el cuidat disseny. El fotomuntatge i les il·lustracions naturalistes del plafó són d'en Martí Franch, mentre que el disseny va anar a càrrec de Lluc Julià.

Els primers llocs on es col·locarà el plafó són a la Serra del Catllaràs (Berguedà), a l'estació d'esquí de Tuixent-La Vansa (Alt Urgell), a les estacions d'esquí d'Espot i de Port Ainé (Pallars Sobirà) i al refugi de la Feixa (la Cerdanya).

Darrerament també s'han editat 1000 pòsters del mateix disseny i 1000 més que ha encarregat el Parc Natural de l'Alt Pirineu amb algunes modificacions dels textos. 

Si esteu interessats en la instal·lació d'un plafó o voleu un pòster, ens podeu escriure a info@paisatgesvius.org. 

Col·laboradors

Els plafons s'han realitzat amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica i del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

GALERIA D'IMATGES

COL·LABORADORS

index.png
MITECO_FB_20ANOS_Color_con_bandera.jpg

PROJECTES EN RELACIÓ

ESPAIS EN CUSTÒDIA EN RELACIÓ

OBJECTES EN RELACIÓ