6 projectes nous per començar el 2015!!

Paisatges Vius comença el 2015 amb empenta després de rebre la notificació, a la darrera setmana del 2014, de l’atorgament de fins a 6 subvencions de la Generalitat de Catalunya!

Ajuts per actuacions als espais naturals protegits de Catalunya 2014-2015

Estructura similar a la que construirà Paisatges Vius

Hotel d’insectes similar al que es construirà amb un dels ajuts

Cins dels ajuts s’han obtingut a la convocatòria per a la realització d’actuacions als Espais Naturals Protegits de Catalunya publicada pel Departament d’Agricultura, els quals permetran dur a terme multitud d’actuacions en els espais en custòdia del Collsacabra i l’Albera, tant a nivell de conservació de la natura com de desenvolupament rural: restauració de basses, recuperació de pastures, plantació de marges arbustius, construcció de passos canadencs, substitució de tancats ramaders, promoció de la biodiversitat, etc.

  1. Millora de les estructures de gestió ramadera per al foment de la biodiversitat a la finca del Torrent (Rupit i Pruit, Osona)
  2. Construció d’estructures innovadores per la promoció de la biodiversitat a l’espai natural protegit del Collsacabra (Osona)
  3. Millora de l’hàbitat i habilitació de llocs de reproducció pel xoriguer petit a la finca d’Hortús (Garriguella, Alt Empordà)
  4. Ambientalització de les estructures ramaderes de la finca de Caselles (Cantonigròs, Osona)
  5. Millora de la gestió del ramat de xais a la finca de Coma-Serra (Rupit i Pruit, Osona)

 

Ajuts d’educacio i sensibilització ambiental 2014-2015

Logotip

La primera acció ha estat el disseny del logotip del projecte

L’ajut més important prové de la convocatòria per a projectes d’educació i sensibilització ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat i permetrà desenvolupar les eines participatives del projecte 1.000 Punts d’aigua amb la creació d’una pàgina web, una aplicació per a mòbils, vídeos i activitats per a escoles i empreses.

  1. 1.000 Punts d’Aigua, un projecte de ciència ciutadana i aprenentatge servei per a la conservació dels ecosistemes aquàtics

 

Amb el suport de:

Logo DTES_2  Logo DAAM_01

Etiquetes: , , , ,