Assistim al “Seminari tècnic de custòdia litoral” a Cadis

El dia 11 de novembre de 2016 va tenir lloc el seminari tècnic “Custodia del territorio en  áreas litorales” a Sanlúcar de Barrameda, Cadis (Andalusia), organitzat per l’associació Salarte i la Diputació de Cadis.

183955_88898f3904a24fac968ff84f87b043c7mv2Paisatges Vius va ser convidat a participar al seminari per explicar diferents exemples de custòdia litoral a Catalunya, en representació de la Xarxa de Custòdia del Territori. També hi van participar l’associació ANSE, SEO Birdlife i l’empresa La Palma de Doñana. Al final de les presentacions es va fer una interessant taula rodona per extreure un decàleg de la custòdia litoral.

En la presentació de Paisatges Vius es van donar detalls de tres projectes de restauració dels hàbitats costaners amb diferent situació jurídica respecte a la propietat:  S.O.S. Samaruc, per la restauració de llacunes en Domini Públic,  Madrigueres, per la recuperació d’una zona humida en una finca de propietat municipal, i la Fonollera, una finca privada.

La jornada es va complementar amb una visita al Palau dels Ducs de Medina Sidonia, on es celebraven les jornades, i una sortida de camp a les salines i zones humides de la zona.

cxawihwwiaaq5nz-jpg-large

Etiquetes: , , , , , ,