Fem dues presentacions a la Jornada anual de la XCT

El 17 d’octubre de 2016 va tenir lloc la Jornada Anual de la Xarxa de Custòdia del Territori, que en aquesta ocasió es va realitzar a la masia de Can Coll, a Cerdanyola del Vallès.

jornadaTot l’equip tècnic de Paisatges Vius va ser-hi present i s’hi van realitzar dues presentacions:

  1. A la sessió de comunicacions, organitzada per la XCT, es va exposar la comunicació “Custodiant fauna amenaçada: llums i ombres” on es van explicar els detalls dels projectes centrats en espècies amenaçades:  S.O.S. Samaruc, Naumanni+100, Collsacranc i PeriFer. Es va fer èmfasi en els objectius de conservació, l’estratègia de custòdia que s’utilitza, les accions realitzades i els resultats obtinguts fins al moment.
  2. Al Seminari de custòdia del territori, organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat i dirigit per Brent Mitchell de la Fundació Quebec-Labrador, Paisatges Vius va presentar la seva visió de la custòdia, fent èmfasi als punts forts i els punts febles d’aquesta estratègia de conservació a casa nostra, i també de l’entitat.

La jornada va ser un èxit de participació, amb unes 150 persones inscrites, i va permetre contactar amb moltes persones d’altres entitats i posar-se al dia dels seus projectes i iniciatives.

Etiquetes: , , , , , ,